Berlin by night

Ska ikväll prova på vad Berlin har att erbjuda när det gäller drinkar, ragg och åpp å stå, skaka råmpa. Tror att det kan bli en riktigt rolig kväll. Det är jag och en tjej som jag umgåtts mer eller mindre hela veckan. Det värsta är: jag vet inte vad hon heter. Ja hon har presenterat sig men det var i måndags och jag kommer verkligen inte ihåg. Det är ju lite sent och komma nu: Sorry I don't know your name. Vi har ju bara umgåtts i 5 dagar! Usch va pinsamt. Jaja jag får bara spela med helt enkelt. Detta har dock lärt mig att jag måste lyssna när folk presnterar sig. För det mesta är jag så koncentrerad på vad jag själv ska säga, ska jag ljuga eller inte, så at jag inte hör vad den andra säger. Någon mer med detta problem? Kan vi kanske starta en förening med tips?

Ute regnar det och jag vet inte vad jag ska göra. Ladda ner nå kul film kanske. Ja jag vet att det är olagligt men jag citerar min kära syster: "Det är inte värre än att gå mot röd gubbe". Mitt favorit citat ever.

Ciao!

Tidsöverflöd

Ja nu har man amnat här lite lagom tills bloggen blivit omodern. Jag är egentligen lite emot detta med blogg, men jag har så mycket tid så jag måste ha ett litet projekt. Bo själv, gå i skolan 4 timmar om dagen och ingen hobby och inga vänner gör lätt att man har lite för mycket tid över.

Fortsätter att skriva på resdageboken där de lite mer seriösa och samanhängade grejorna hamnar medans skiten hamnar här. Så avgör själva om det är värt det eller inte att läsa!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0