Skynda långsamt?

Efter ett par dagar här uppe i fjällen har jag hunnit tänka väldigt mycket och om allt möjligt. Ett uttryck som dock har stannat hos mig är just Skynda långsamt. Ju mer jag tänker på det ju obegripligare blir det. Hur då skynda långsamt? Jag fattar inte! Tänkte då att jag antagligen skulle förstå det om jag satte det i ett sammanhang. Man  brukar ju säga så när man pratar om förhållanden: Låt oss skynda långamt! Tänkte några timmar på det men kom inte fram till något svar. Antingen så blir man ihop och blir ett par snabbt eller så tar man det lite lugnare. Men HUR skyndar man långsamt? Jag fattar verkligen inte. Så om någon vet hur man gör eller har något exempel på hur man skulle kunna göra så vore jag oerhört tacksam för det ligger i mitt största intresse att veta!

En annan fråga som jag har ställt mig är varför jag helt plötsligt inte kan skicka MMS eller använda min WAP. WAP:en är jag egentligen inte särskillt intresserad av förutom den smarta funktionen TrackID som finns i min telefon. Denne behöver tillgång till WorldWideWeb. Men det med MMS är väldigt störande för ibland vill man bara fyra iväg en fyndig bild!

Nä nu är Klabbe här och dricker kaffe så man kanske ska vara lite trevlig och gå ut.....eller inte?!?!


2 timmar tog det

Har nu anlänt till härliga Bruksvallarna för några dagars total avkoppling (från vad?) och bara läsa i solen, som jag hoppas ska stanna, och supa in den härliga fjälluften! Nu låter detta som ett skämt med tanke på att jag sysselsätter mig med att vara ledig hemma. Men det blir ett annat lugn när man är här uppe! Bara det att det finns 3 kanaler att titta på och inte mycket folk att träffa. Men till min räddning så är mina kära kusiner här och den enas underbara barn!

Kom hit på förmiddagen och det tog max 2 timmar innan jag var en riktigt friluftsmänniska (läs: bondtölp). Gummistövlarna, vindjackan, fleecetröjan och kepsen åkte snabbt på för att känna mig hemma. Keps!!!??? Jag använder väl aldrig då menar jag ALDRIG keps! Men fjällen förändrar en. Min plan är att stanna tills lappsjukan infinner sig, vilket kan vara redan om en timme eller inte förens på fredag,lördag.

Nä nu ska jag kolla på något bra programm på SVT! SVT är fruktansvärt underskattat!

RSS 2.0