Fint vin för en fin dam!

Fredag eftermiddag och jag tvättar och planerar att göra storkok. Hej! Jag heter Martina jag är 65 och vill ha det fint till helgen! Nä så illa är det inte. En ost och vinkväll kommer att komma om nån timme följt av en utgång. Jag sitter här och funderar på vilket vin jag ska dricka. Rött skulle ju naturligtvis vara det godaste men jag vet inte om Din Simon (12kr/L) är min vän längre, jag kanske ska spara honom lite tills jag inte är i bråk med honom längre. Jag har en flaska vitt också osm jag fick när jag fyllde år av killarna i klassen. Kollade nyss upp det på nätet, det kostade 120kr. Det måste ju vara jättegott! Jag tror aldrig att jag har druckit så fint vin! Vilken tur att jag inte bara har tagit det nån onsdag för att jag inte haft något annat, det hade inte känts bra. Så nu har jag en liten intressekonflikt om vilket vin jag ska ta. Men jag antar att det blir Don Simon igen! Men kanske ett glas tilll soppan jag ska koka, det vore väldigt gott!

Ha en trevlig helg!

Rosita - mitt alterego

Äntligen måndag efter ännu en ganska hård och slitsam helg. I fredags hade vi tentafest utan att ha skrivit någon tenta. Men vi lämnade in vår stora text som var avslutningen på vår första kurs. Så det finns alltid en anledning till att festa. Det är heller aldrig särskillt svårt att hitta dem.

I lördag var festen med stort F. Det var norrlands McGavyer sittning/ 80-tals sittning. Vi samlade ihop ett gäng som skulle dit och klädde ut oss tills vi inte kände igen varandra längre. För att göra kvällen roligare så bestämde vi oss för att hitta ett alias för kvällen. Mitt alias var Rosita och min förebild den riktiga Rosita (ni vet vem jag menar). Det mindre trevliga var att jag gick in i min roll som Rosita. Jag glömde helt bort vem jag själv var. Och det ska jag berätta för er denna Rosita det är en brud som inte går av för hackor det. Hon dansade och shotade hela natten lång. Det var en otroligt rolig sittning och jag kan knappt bärga vem för nästa, men det kommer nog tyvärr att dröja ett tag. Men då får Rosita stanna hemma!

Här är hon, sprithäxan Rosita!


Ronald McDonald is my man!

Måste slänga in en bild från vår fest i fredags. Det var klassfest med temat kändisar, maskerad alltså! Jag funderade mycket och länge vem jag skulle vara sen gick det upp ett ljus för mig. Jag skulle ju naturligtvis vara Ronald McDonald! Här är resultatet:


Ett + räddade min dag!

I dag vaknade jag och kände mig ganksa dålig. Snorig och tung i huvudet, ska det bli en ordentlig förkylning denna gång eller ska c-vitaminen få  göra sitt igen? Efter jag tyckt synd om mig själv ett tag så gick jag upp och tvättade. Det har blivit min lilla hobby och jag har blivit tvätt-maffian. Jag tvättar mest i hela huset är jag övertygad om. Så när jag tvättat så skulle jag mangla mina lakan. Det gick jättebra med lakanet men sen när det var påslakanets tur så fungerade inte mangeln. Jag försökte och försökte men det gick inte. Så jag fick snällt lägga in mitt OMANGLADE påslakan i garderoben. Det riktigt skar i hjärtat på mig. Måste nog ringa till Hyresbostäder så att de kan komma och laga den för det går ikke an att ha omanglade lakan.

Jag har även hunnit varit i skolan ganska länge. Vi hade kamratrespons på ett referat vi skrivit. Ett referat som jag och hon jag skrev med lagt många många timmar på, men vi var inte helt nöjda. Men i dag så var vi så nöjda. Vi fick G+. Detta kanske inte låter så stort men man kunde faktiskt bara få G, så pluset är ju nästan som ett VG. Sen fick vi väldgit bra kritik av vår lärare. Så nu är min dag räddad och jag kan lätt i sinnet ta tag i allt som finns kvar att göra på denna kurs.

Det kryllar av svegare här!

I går när jag var på biblioteket så sprang jag på ännu en svegare. Den första var för er som glömt USA-Niklas. Jag hade hört lite löst att personen i fråga kanske läste på polishögskolan i Växjö men ingen som visste säkert. Men i går fick ajg det bekräftat jag sprang på Sophie Gregor. Det är ganska sjukt. Vi blev lika paffa båda två. Men roligt det är det! Alla andra blir så förvånande av att vi kände igen varandra då vi aldrig umgåtts. Men det är ju inte så konstigt när man känner igen de flesta från sveg.

Måste bara tillägga att jag i dag har så ont i varenda muskel i hela min kropp. Jag var i går på ett muskel-pass på VUGI, träningscentret på campus. Jag hade inte varit på det innan så jag visste inte vad jag hade att vänta mig riktigt. Så när alla de andra tog skivstänger så visste jag inte riktigt vad som var rimligt för mig i fråga om vikten på stängerna. Så jag tar som de so stod framför mig. Det jag så inte reflekterade över var att de två tjejerna före mig var två biffiga polisbrudar. Så de tog ju naturligtvis ganska tunga stänger vilket ledde till att jag också gjorde det. Och min stolthet var allt för stor för att gå och byta när jag insåg hur tungt det var. Detta har nu lett till att  jag har en otrolig träningsvärk i dag. Det är så illa att jag knappt kan gå på toa. Och jag har misstankar om att det inte kommer att kännas bättre i morgon snarare sämre.

RSS 2.0